Frans Nijhoff
Frans Nijhoff

Als vrijwilliger bij Stichting Landschapsbeheer Zeeland komt Frans Nijhoff op bijzondere plekken en hij heeft er veel plezier in om in een groep te werken.

Lees meer
Maatje van der Stel
Maatje van der Stel

Ten strijde in de Bacterievuur!
Ik ben dit jaar een paar keer meegegaan als vrijwilliger bij de bacterievuurcontrole in de Zak van Zuid Beveland. Ik kwam erachter dat niet elke dor uitziende tak besmet is. En dat je dus wel even goed moet leren kijken voordat je de knipschaar erin zet! Leuk werk wat voldoening geeft en toch niet al te veel tijd kost!

Lees meer
Jan Meijer
Jan Meijer

Mijn naam is Jan Meijer en ik ben één van de vrijwilligers van de Hoogstambrigades van Stichting Landschapsbeheer Zeeland. Wij snoeien hoogstammen op de juiste manier en recent geplante hoogstamfruitbomen geven we een goede verzorging zoals bescherming tegen vee.

Lees meer
Kees
Kees Jansen

“Ik heb jaren zelf een hoveniersbedrijf gehad. Op een gegeven moment kon ik niet alles zelf meer doen en is mijn bedrijf naar mijn zoon gegaan. Ik miste al snel het buitenleven en melde me aan bij SLZ. Nu ben ik weer heerlijk in de natuur en het is ook nog eens enorm gezellig met alle andere vrijwilligers.“

Lees meer