Jaap met Wilg
Jaap Verhelst

Sinds de jaren '80 hebben natuur, landschap en milieu mijn bijzondere aandacht. Via het UWV ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij SLZ. Mijn veldwerkzaamheden bestaan uit diverse snoei- en maaiwerkzaamheden. Daarnaast ben ik ook op het kantoor van SLZ te vinden, hier houd ik me onder andere bezig met het nieuwe depotbeheersysteem voor de vrijwilligersorganisaties.

Lees meer
Marius Leendertse
Marius Leendertse

In september 2016 ben ik met pensioen gegaan.
En sinds april 2017 ben ik vrijwilliger van de hoogstam snoeigroep van SLZ.
Ik vind het een mooie ervaring en het buiten werken vind ik fijn.
Dan zit ik ’s avonds toch lekker in mijn stoel na een dag buitenwerk.

Lees meer
Lineke Keizer
Lineke Keizer

In het dagelijkse leven werk ik op kantoor in Middelburg. Daarna wandel ik vanuit mijn woonplaats Graauw graag met mijn hond in de polders van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Als ik daar toch loop, controleer ik meteen de paden van het Wandelnetwerk Zeeland. Zo kom ik aan mijn portie beweging, ben ik lekker buiten en doe ik ook nog leuk vrijwilligerswerk.

Lees meer
Gerard de Looff
Gerard de Looff

Nadat ik in 2011 was gestopt met mijn werkzame leven bij een overheidsinstelling, ben ik een maand later als vrijwilliger bij SLZ begonnen met het aanleggen en inrichten van het wandelnetwerk op Walcheren. Niet alle routes waren al uitgestippeld en dus kon ik met ons team nog enkele routes mee helpen bepalen. Dat was enorm leuk werk.

Lees meer