Maatje van der Stel
Maatje van der Stel

Toen Maatje van der Stel in Nisse kwam wonen, hoorde ze al snel over bacterievuur en hielp ze als vrijwilliger mee met het bestrijden. Al bramen snoepend geniet ze van het buiten zijn en in het veld leerde ze dat niet ieder verkleurd takje wijst op bacterievuur. 

Lees meer
Ko Dek
Ko Dek

Als oud-leraar Aardrijkskunde heeft Ko Dek een speciale belangstelling voor het landschap in Zeeland. Binnen de herstelploeg van het Wandelnetwerk combineert hij zijn werk als vrijwilliger met zijn hobby fotografie.

Lees meer
Marius Leendertse
Marius Leendertse

Sinds april 2017 is Marius Leendertse uit Kapelle vrijwilliger bij de hoogstam snoeigroep. Iedere dinsdag gaat hij met de groep op verschillende locaties aan de slag met het snoeien van fruitbomen. 

Lees meer
Lineke Keizer
Lineke Keizer

In haar vrije tijd wandelt Lineke graag in de polders rondom haar woonplaats Graauw. Als ze daar toch loopt, controleert ze als vrijwilliger meteen de paden van het Wandelnetwerk Zeeland. 

Lees meer
Gerard de Looff
Gerard de Looff

In 2011 is Gerard de Looff als vrijwilliger bij SLZ begonnen met het aanleggen en inrichten van het wandelnetwerk op Walcheren. Na de opening in 2012 gaat hij nog altijd elke maandag op pad om het netwerk te controleren en te herstellen. 

Lees meer
Gezina
Gezina de Moor

Gezina de Moor begon als vrijwilliger met het filmen en fotograferen van de snoeiwerkzaamheden maar al snel kreeg ze de smaak te pakken en sloot ze zich zelf ook aan bij de hoogstambrigade.

Lees meer
Wim Roose
Wim Roose

Sinds 2008 is Wim Roose vrijwilliger bij SLZ. Inmiddels met inzet in diverse functies. Deze zijn variërend van inventarisatie van oude begraafplaatsen en waardevolle boerderijen tot het schoonbikken van gebroken grafstenen.

Lees meer
Jos Hommel
Jos Hommel

Vanaf het begin af aan is Jos Hommel betrokken bij het Wandelnetwerk Tholen en werkte hij mee aan het uitstippelen en verkennen van de routes en het plaatsen van de routeborden. Nu helpt hij mee met het controleren en herstellen van de routes in Oud Vossemeer.

Lees meer
Jan Meijer
Jan Meijer

Als vrijwilliger verzorgt Jan Meijer talloze hoogstamfruitbomen door ze te beschermen tegen vee en door ze op de juiste manier te snoeien. Door het volgen van een cursus bij SLZ en de vele snoeiklussen is hij inmiddels specialist. 

Lees meer
Kees
Kees Jansen

Jaren lang heeft Kees Jansen een hoveniersbedrijf gehad. Toen het bedrijf naar zijn zoon ging miste hij al snel het buitenleven. Als vrijwilliger bij SLZ geniet hij van de natuur en werkt hij met plezier samen met de andere vrijwilligers. 

Lees meer