Marius Leendertse
Marius Leendertse

In september 2016 ben ik met pensioen gegaan.
En sinds april 2017 ben ik vrijwilliger van de hoogstam snoeigroep van SLZ.
Ik vind het een mooie ervaring en het buiten werken vind ik fijn.
Dan zit ik ’s avonds toch lekker in mijn stoel na een dag buitenwerk.

Lees meer
Lineke Keizer
Lineke Keizer

In het dagelijkse leven werk ik op kantoor in Middelburg. Daarna wandel ik vanuit mijn woonplaats Graauw graag met mijn hond in de polders van Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Als ik daar toch loop, controleer ik meteen de paden van het Wandelnetwerk Zeeland. Zo kom ik aan mijn portie beweging, ben ik lekker buiten en doe ik ook nog leuk vrijwilligerswerk.

Lees meer
Gerard de Looff
Gerard de Looff

Nadat ik in 2011 was gestopt met mijn werkzame leven bij een overheidsinstelling, ben ik een maand later als vrijwilliger bij SLZ begonnen met het aanleggen en inrichten van het wandelnetwerk op Walcheren. Niet alle routes waren al uitgestippeld en dus kon ik met ons team nog enkele routes mee helpen bepalen. Dat was enorm leuk werk.

Lees meer
Gezina
Gezina de Moor

Als vrijwilliger werk ik bij de hoogstambrigade van SLZ. Door mijn passie voor het buitenleven in het algemeen en het Zeeuwse landschap in het bijzonder, ben ik enthousiast geworden voor de activiteiten van SLZ. De hoogstambrigade sprak me aan. Wat zijn die oude hoogstam fruitbomen mooi, vooral als ze in bloei staan.

Lees meer