Delta actie: Win een Zeeuws cadeau pakket!

SLZ wil graag oude Zeeuwse fruit- en graanrassen in stand houden. Veel van deze oude rassen zijn inmiddels verdwenen en dat is zonde, want het gaat niet alleen om levend erfgoed, oude rassen zijn vaak ook erg sterk. Daarnaast zijn ze van cultuurhistorische- en ecologische waarde. Zo heeft het behoud van zeldzame soorten struiken of bomen veel belang voor de biodiversiteit, landschap en natuur.

Om u kennis te laten maken met een aantal van deze typisch Zeeuwse voedselrassen kunt u via Delta Energie een klassiek Zeeuws cadeaupakket winnen.

De “DELTA win een Zeeuws cadeau pakket” actie duurt tot 27 september 2023.

U wilt toch ook pasta uit Hulst maken met tomatensaus uit Graauw terwijl u een biertje van het oude tarwe-ras Zeeuwse Witte of appelsap uit Anna Jacobapolder drinkt uit een SLZ mok en leest in een hoogstamfruit boekje in alle rust (want bamboe oordopjes in)?

Hoe doe ik mee?
Heel simpel: ga naar deltaenergie.nl/cadeaupakket en geef het juiste antwoord op de vraag:
‘Welke vogels profiteren van een project van Stichting Landschapsbeheer Zeeland dat in 2023 een financiële bijdrage krijgt van DELTA Energie?’.

Vul vervolgens de andere gegevens in.
Meedoen kan tot en met 27 september 2023.

En als u één van de gelukkige winnaars bent, dan krijgt u vanzelf bericht! De boodschappenpakketten worden vervolgens bij de winnaars thuisbezorgd.

PS. het antwoord vindt u op onze website!

delta energie

winpakket