Praat u mee over het wandelnetwerk Tholen?

Stichting Landschapsbeheer Zeeland wil in samenwerking met de gemeente Tholen op heel Tholen een gebiedsdekkend wandelnetwerk realiseren. In 2015 is St. Philipsland, Anna Jacobapolder en het noorden van Tholen bewegwijzerd en nu is het tijd voor het zuiden! We gaan de kernen St. Maartensdijk, Scherpenisse, Poortvliet en Tholen van mooie wandelroutes voorzien en deze uiteraard ook aansluiten op het bestaande wandelnetwerk zodat de lange-afstandswandelaars hun kilometers kunnen maken!

Op donderdag 1 maart aanstaande bent u van harte welkom in het gemeentehuis te Tholen tijdens de startbijeenkomst van dit project, aanvang 19.00 uur.

Ideeën en hulp nodig

SLZ is op zoek naar mensen die mee willen denken met de routestructuur en later ook mee willen helpen met de aanleg en onderhoud. Bewoners kennen de omgeving het beste en kunnen zo ook adviseren over de mooiste plekjes en interessante bezienswaardigheden. Dat maakt een wandelpad aantrekkelijk om te bewandelen.

Startbijeenkomst

Iedereen is welkom op de startbijeenkomst, wel even aanmelden aub, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Wij vertellen u dan hoe dit project in elkaar steekt en welke bijdrage u zou kunnen leveren. Dat kan variëren van het meedenken over mooie routes bij u in de buurt tot aan het daadwerkelijk aanleggen (ter zijner tijd) van het netwerk als vrijwilliger. Deze avond is vrijblijvend en voor iedereen die geïnteresseerd is.

Interesse?

Meld u aan via info@landschapsbeheerzeeland.nl

Dit project wordt gesteund door de gemeente Tholen, Provincie Zeeland via het Programma voor Plattelandsontwikkeling (POP3) en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

 

wandelen