Eenmalig vrijwilligerswerk

Zomerwerkdagen 2019

Wilt u een keer ervaren hoe het is om in de natuur aan de slag te gaan? Een keer de handen uit de mouwen op één van de mooiste plekken van Zeeland? Al actief in natuurbeheer maar eens zin in een extra dag? Geef je dan snel op voor (één of meerdere) van de onderstaande werkdagen!

Data 2019

  • Woensdag 31 juli, Zoeten Haard, Renesse
  • Donderdag 1 augustus, Waterwingebied Clinge
  • Woensdag 7 augustus, Kattepolder Veere
  • Woensdag 14 augustus, Boompjesput Burg-Haamstede
  • Zaterdag 28 september, Duinen Valkenisse (opgeven voor 17 september!)
  • Woensdag 2 oktober, Oranjebosch Oostkapelle

Informatie locaties en werkzaamheden

Aanmelden

We willen vragen je aan te melden uiterlijk 2 werkdagen vooraf met uitzondering van Valkenisse (opgeven voor 17 september).

Opgeven kan telefonisch op 0113-230936 of via de mail info@landschapsbeheerzeeland.nl

Graag vermelden voor welke dag(en) de opgave is en telefoonnummer en emailadres vermelden zodat het definitieve programma met informatie over de verzamellocatie opgestuurd kan worden.

Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk

Veel gestelde vragen

Wij werken heel veel samen met vrijwilligers. Zonder al die vrijwilligers zou er veel werk in het landschap niet gedaan kunnen worden! Wij kunnen regelmatig nieuwe vrijwilligers gebruiken! 

Meer informatie