Subsidie

Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ) krijgt het grootste deel van haar inkomsten van de Provincie Zeeland. Van de structurele inkomsten neemt de Provincie tweederde voor rekening; een derde komt van de Nationale Postcodeloterij en particuliere eigenaren.

Via projecten komen er ook inkomsten binnen: anderhalf keer zoveel als de structurele inkomsten. De helft via projecten van de Provincie Zeeland; de andere helft komt van gemeenten, waterschap, particulieren e.a.

Provincie Zeeland

SLZ wordt financieel gesteund door de Provincie Zeeland.

Provincie Zeeland

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterijen van Nederland. Zij steunen al jaren goede doelen op de werkterreinen natuur en milieu, ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten en sociale cohesie in Nederland.

Sinds 1996 krijgt Landschapsbeheer jaarlijks een royale bijdrage uit de opbrengst van de loterij. Uit de reguliere bijdrage van de loterij versterkt Landschapsbeheer haar interne organisatie en realiseert zij projecten met een hoog 'doegehalte' zoals de Natuurwerkdag. Klik hier om naar de website van de Nationale Postcode Loterij te gaan.

Nationale Postcode Loterij