Wilgenpoten bestellen

Tot maandag 1 maart kunnen nog wilgenpoten besteld worden bij SLZ. Deze kun je eenvoudig planten en tot knotwilg uit laten groeien. Deze wilgenpoten worden geoogst tijdens onze werkzaamheden. We leveren ze alleen tijdens de twee bezorgrondes: de eerste is in december, de tweede in maart.

Knotwilg

Kosten en bezorgen

Voor wilgenpoten vraagt SLZ een bijdrage van € 5,- per stuk bij bestellingen onder de 20 stuks. Bij 20 stuks of meer is de prijs € 3,- per stuk. De bezorging tijdens de bezorgrondes (alleen in Zeeland) is gratis.

De bestelling graag doorgeven via info@landschapsbeheerzeeland.nl en betaling graag binnen veertien dagen na de bestelling op bankrekening NL93RABO038.05.17.256 t.n.v. Stichting Landschapsbeheer Zeeland te Goes, o.v.v. het aantal wilgenpoten en het afleveradres.

De bijdrage die SLZ vraagt voor wilgenpoten is een tegemoetkoming in de kosten die het maken en leveren van wilgenpoten met zich meebrengen. SLZ levert wilgenpoten van goede kwaliteit. We kunnen echter geen groeigarantie geven. Meer informatie is te lezen in deze brochure