Vacature: Uitvoerend medewerker in landschapsbeheer

Wij zoeken een:

Uitvoerend medewerker in landschapsbeheer (24-32 uur)

vacature

Wat ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor de directe aansturing van diverse vrijwilligersgroepen van SLZ. Waaronder onze doordeweekse uitvoeringsploegen, vrijwilligersgroepen en schoolklassen.

Daarnaast zorg je voor de werkvoorbereiding en begeleiding van de uit te voeren werkzaamheden door diverse groepen. Je geeft leiding aan de vrijwilligers landschapsbeheer in de uitvoeringsploeg (4-6 personen). Bij diverse klussen zorg je voor de opstart en begeleiding ter plaatse, je werkt zelf soms mee en controleert de uitvoering. Je bent samen met collega’s eindverantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de werkplaats, het gereedschap en materieel.

 

Wat vragen we van je:

Je hebt affiniteit met het landschapsbeheer, in het bijzonder met de praktische werkzaamheden in het landschap en het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden daarvan. Daarnaast ben je vertrouwd met het aansturen van een uitvoeringsploeg met vrijwilligers. Je heb ervaring in het onderhoud, beheer en gebruik van motorisch gereedschap. Je functioneert op MBO+ niveau.

Het gaat je goed af om het belang van landschapsbeheer uit te dragen.

 

Functie-eisen:

 • - afgeronde relevante MBO opleiding
 • - is in het bezit van een rijbewijs B
 • - certificaten kettingzagen en bosmaaien (of bereid dit te halen)
 • - affiniteit met natuur- en landschapsbeheer
 • - kan goed met mensen omgaan
 • - ervaring met leidinggeven aan vrijwilligers
 • - ervaring met praktisch landschapsbeheer
 • - ervaring met onderhouden van gereedschap en machines
 • - ervaring met Word, Excel, e.d.
 • - bij voorkeur wonend in Zeeland
 • - kan zelfstandig en in teamverband werken, is initiatiefrijk en kan goed organiseren

Werken voor SLZ betekent:

Werken in een kleine dynamische organisatie met gemotiveerde medewerkers. De cultuur van SLZ is informeel, open en gebaseerd op vertrouwen.

SLZ biedt een aanstelling voor een tijdelijk contact van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao Bos en Natuur salarisschaal 4. Het salaris is bij een dienstverband van 28 uur,  afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 1978-€ 2381 per maand. De standplaats is Goes, het grootste deel van het werk zal worden uitgevoerd in Zeeuws Vlaanderen.

 

Informatie en reactie:

Voor meer informatie omtrent de functie en procedure kun je contact opnemen met Sandra Dobbelaar, Hoofd afdeling Kennis en Verkenning (tel: 0113-230936) of Joan van der Velden, directeur SLZ (06-23121632). Stuur vóór 22 juni een sollicitatie met motivatie en Curriculum Vitae naar sandra.dobbelaar@landschapsbeheerzeeland.nl met vermelding: vacature uitvoerend medewerker.

De eerste ronde van sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden op 3 juli, de tweede ronde evt. op 5 juli. Een keuze zal worden gemaakt rond 7 juli. Start van de werkzaamheden bij SLZ liefst z.s.m.