Vacature: Projectmedewerker landschapsbeheer

Stichting Landschapsbeheer Zeeland zoekt i.v.m. vertrek van een medewerker zo spoedig mogelijk een tijdelijke:

Projectmedewerker landschapsbeheer (m/v 24-32 uur)

Wat ga je doen

Als projectmedewerker voer je allerlei voorkomende taken uit rondom landschapsbeheer in het algemeen en de vele, vaak meer specifieke facetten die landschapsbeheer kent. Je werkt op Hbo-niveau en wordt ingezet op projecten landschapsbeheer, je doet aan advisering, planvorming en projectontwikkeling. Je hebt hierbij regelmatig contact met eigenaren, overheden en vrijwilligers die betrokken zijn bij de projecten. Binnen je werkzaamheden streef je naar optimale resultaten binnen de praktische mogelijkheden.

Wat vragen we van je

Je hebt affiniteit met de verschillende facetten van het landschapsbeheer waaronder m.n. aanleg en beheer van landschapselementen en bent vertrouwd met het werken met klanten en deze te binden.

Het gaat je goed af om het belang van natuur- en landschapsbeheer uit te dragen.

Je hebt een hands-on-mentaliteit en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten. Je kunt goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je stelt de juiste prioriteiten, werkt gestructureerd en behoudt het overzicht. Je handelt proactief en onderhoudt contacten met de juiste personen binnen en buiten de organisatie. Enige kennis van natuur- en landschapsbeheer is een pré.

Functie-eisen

 • in het bezit van een relevante MBO+ of HBO opleiding
 • heeft cultuurhistorische en ecologische kennis van het Zeeuwse cultuurlandschap
 • bij voorkeur wonend in Zeeland
 • kan zelfstandig en in teamverband werken, is initiatiefrijk en kan goed organiseren
 • heeft ervaring met projectmatig werken
 • heeft bij voorkeur ervaring in het werken met vrijwilligers
 • is communicatief sterk
 • kan werken met CMS van websites en online media
 • heeft ervaring met teksten schrijven
 • bereid om, wanneer nodig, buiten kantooruren te werken
 • is in het bezit van een rijbewijs B

Werken voor SLZ betekent

Werken in een kleine dynamische organisatie met gemotiveerde medewerkers. De cultuur van SLZ is informeel, open en gebaseerd op vertrouwen.

SLZ biedt een aanstelling voor een tijdelijk contract van 6 maanden met mogelijk uitzicht op een vervolgcontract. Afwijken van het gevraagde aantal uren is bespreekbaar.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, tussen de € 2.508 en € 3.235 (bij een aanstelling van 32 uur) bruto per maand (salarisschaal 6) conform de CAO Bos en Natuur. De standplaats is Goes.

Informatie en reactie

Voor meer informatie omtrent de functie en procedure kun je contact opnemen met mevr. Sandra Dobbelaar, Hoofd afdeling Kennis en Verkenning (tel: 0113-230936) of dhr. Joan van der Velden, directeur SLZ (06-23121632)

Stuur  vóór 24 mei een sollicitatie met korte motivatie en Curriculum Vitae naar  sandra.dobbelaar@landschapsbeheerzeeland.nl met vermelding: vacature projectmedewerker.

De eerste ronde van de sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden  op 8 juni, de tweede ronde op 15 juni. Een keuze zal worden gemaakt rond 17 juni. Start van de werkzaamheden bij SLZ liefst z.s.m. Bij de gesprekken zullen we rekening houden met de richtlijnen van het RIVM i.v.m. Covid19.