Vacature Projectmedewerker landschapsbeheer

Kerntaken: agrarisch natuurbeheer en landschapsbeheer algemeen

Stichting Landschapsbeheer Zeeland zoekt i.v.m. vertrek medewerker zo spoedig mogelijk
een: Projectmedewerker landschapsbeheer (m/v - 24 uur) met als kerntaken agrarisch natuurbeheer en landschapsbeheer algemeen.

afbeelding vacature mei 2018 landschapsbeheer

Wat ga je doen:

Als projectmedewerker voer je allerlei voorkomende taken uit rondom agrarisch natuurbeheer en landschapsbeheer algemeen. Je werkt op HBO-niveau en wordt ingezet op het gebied van ecologisch advies, communicatie, subsidieaanvragen en je hebt regelmatig contact met de deelnemers aan subsidieregelingen en projecten. Binnen je werkzaamheden streef je naar optimale ecologische resultaten binnen de praktische agrarische mogelijkheden. Hiernaast ben je werkzaam op diverse andere facetten van landschapsbeheer in Zeeland.

Wat vragen we van je:

Je hebt affiniteit met het landschapsbeheer, in het bijzonder met het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb), daarnaast ben je vertrouwd met het werk van de agrarische sector. Het gaat je goed af om het belang van agrarisch natuur- en landschapsbeheer uit te dragen. Agrarisch natuurbeheer is in ontwikkeling, interesse in en nieuwsgierigheid naar deze ontwikkelingen vragen wij ook van jou als projectmedewerker.

Functie eisen:

  • in het bezit van een relevante MBO+ of HBO opleiding
  • heeft ecologische kennis van het Zeeuwse cultuurlandschap
  • is in het bezit van een rijbewijs B
  • bij voorkeur wonend in Zeeland
  • kennis en ervaring met het gebruik van GIS en dataverwerking
  • affiniteit met de agrarische sector
  • kan zelfstandig en in teamverband werken, is initiatiefrijk en kan goed organiseren
  • heeft ervaring met projectmatig werken
  • bereid om, wanneer nodig, buiten kantooruren te werken.

Werken voor SLZ betekent:

Werken in een kleine dynamische organisatie met gemotiveerde medewerkers. De cultuur van SLZ is informeel, open en gebaseerd op vertrouwen. SLZ biedt een aanstelling voor een tijdelijk contact van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
Het salaris bedraagt maximaal €2351 (bij een aanstelling van 24 uur) per maand bruto (salarisschaal 6) conform de CAO Bos en Natuur. De standplaats is Goes.

Informatie en reactie:

Voor meer informatie omtrent de functie en procedure kun je contact opnemen met mevr. Sandra Dobbelaar, Hoofd afdeling Kennis en Verkenning of dhr. Joan van der Velden, directeur SLZ, tel: 0113-230936.
 
Stuur vóór 8 juni 2018 een sollicitatie met korte motivatie en Curriculum Vitae naar: sandra.dobbelaar@landschapsbeheerzeeland.nl met vermelding: vacature.