Uitstap vrijwilligers Zeeuws-Vlaanderen

De vrijwilligersuitstap kon na een paar jaar corona eindelijk weer plaatsvinden. De vrijwilligers van Zeeuws-Vlaanderen hadden er dan ook zin in! Ruim 20 man gaf acte de préséance. Traditiegetrouw werd een locatie in België aangedaan. Zeeuws Vlaanderen kennen wij allemaal al op ons duimpje. Met name de mooiste plekjes, waar wekelijks wordt gewerkt.

kunst

Deze stralende woensdag 7 september 2022 moet er niet gewerkt, maar genoten worden. Eerst een bezoek aan de Verbeke Foundation, waar kunst, cultuur en natuur elkaar ontmoeten. Een absolute aanrader voor een dagje uit. Hier worden wilgen niet geknot, maar gevlochten. Een levend kunstwerk, zoals ook de kathedraal van populieren. Werkelijk onvoorstelbaar, maar realiteit langs de E34 in Stekene.

Verbeke Foundation

Na het veel te korte bezoek aan het museum was het tijd voor een heerlijke lunch in de buitenlucht, zoals het een tevreden vrijwilliger betaamt. Bij Beestig bos, grenzend aan het Stropersbos, stroomde het Belgisch goudgele vocht in velerlei tinten rijkelijk. Desondanks wisten de meesten zich nog recht te houden voor een wandelingetje door het stropersbos.

Al met al een dag om niet snel te vergeten.

Alle vrijwilligers bedankt voor een jaar sjouwen, zweten, zagen, lachen en zwoegen.

Groetjes van de feestcommissie, volgend jaar doen we het nog eens dunnetjes over.

groepsfoto