Nieuw gereedschap

Wie groen gas heeft van DELTA levert gelijk een financiële bijdrage aan het behoud van de natuur in Zeeland: bij iedere 1.000 kuub verbruikt groen gas gaat namelijk vijf euro naar De Zeeuwse Natuur. Voor SLZ werd de bijdrage onlangs besteed aan nieuw gereedschap voor de onderhoudsploegen, waaronder snoeischaren, ladders en veiligheidshelmen. Lees meer over de bijdrage in het artikel van DELTA. 

Zeeuwse natuur logo

DELTA als groene partner

Met wind, water en zon wordt niet alleen het Zeeuwse landschap gevormd, ook de groene stroom van DELTA wordt hiermee opgewekt. DELTA helpt daarom graag mee om samen met de Zeeuwse Natuur te laten zien hoe uniek én belangrijk de natuur in Zeeland is.

Sinds enige tijd ondersteunt DELTA Energie het samenwerkingsverband De Zeeuwse Natuur, waar SLZ ook deel van uitmaakt. Klanten van DELTA die kiezen voor groen gas leveren automatisch een financiële bijdrage aan De Zeeuwse Natuur én dus ook aan SLZ. Bij DELTA ligt de focus tegenwoordig op energie uit de regio. Zo kun je bij DELTA kiezen voor 100% groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt. Standaard krijg je daar groen gas bij én lever je dus een bijdrage aan de Zeeuwse natuur. Meer informatie vind je op deltaenergie.nl/puurzeeuws.

Delta Energie