Natuurwerkdag

Het eerste weekend van november is altijd landelijke Natuurwerkdag.
Je kunt dan iets terugdoen voor de natuur bij jou in de buurt.
Bekijk in dit filmpje waarom.

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022 kan je op zo'n 30 locaties in Zeeland meehelpen met wilgen knotten, insectenhotels bouwen, bomen planten en heel veel andere activiteiten.

Kijk voor alle locaties op www.natuurwerkdag.nl en meld je aan! 

logo-NWD-kleur

Organisatie

De Natuurwerkdag wordt georganiseerd in samenwerking met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties en de Provinciale Landschappen van LandschappenNL.

De Natuurwerkdag wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, met medewerking van Scouting Nederland, A Rocha, IVN Natuureducatie en de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie.

 

Natuurwerkdag Zeeland

De Zeeuwse Natuur

In het samenwerkingsverband De Zeeuwse Natuur bundelen Het Zeeuwse Landschap, Terra Maris, IVN Natuureducatie, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en Nationaal Park Oosterschelde hun aanbod aan natuureducatie en -activiteiten, en brengen we mensen in contact met de natuur. Samen ontwikkelen we een kwalitatief nog sterker, overzichtelijker en samenhangend aanbod aan natuur- en educatieve activiteiten.

Voor alle groene vrijwilligers

Deze door SLZ georganiseerde activiteit, is in het kader van De Zeeuwse Natuur, voor alle groene vrijwilligers in Zeeland.
Hierdoor delen we natuurkennis, bevorderen we natuurbeleving en stimuleren we actieve maatschappelijke betrokkenheid bij de Zeeuwse natuur.

x

De Natuurwerkdag wordt mogelijk gemaakt door:

Logo Nationale Postcode Loterij "" DZN logo-NWD-kleur Landschappen NL