Natuurwerkdag

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vindt de landelijke Natuurwerkdag plaats. Dé dag om kennis te maken met gezond groen buitenwerk samen met vrijwilligers van SLZ. Door mee te doen draag je bij aan het onderhoud van het Zeeuwse cultuurlandschap en ontdek je meer over het doen van groen vrijwilligerswerk.  

Tijdens de Natuurwerkdag zijn er in Zeeland ongeveer 30 locaties en tegen de 1000 vrijwilligers actief. Houd de website www.natuurwerkdag.nl in de gaten voor meer informatie en schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief. Vanaf september worden hier de eerste locaties weer toegevoegd en is het mogelijk om je in te schrijven.

#Natuurinjetuin

Helaas kon de Natuurwerkdag  vorig jaar vanwege coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom riep de landelijke organisatie iedereen op om mee te doen aan de actie #natuurinjetuin en aan de slag te gaan voor biodiversiteit in eigen tuin. Op de website van de Natuurwerkdag vind je allerlei tips, inspiratie en filmpjes voor meer natuur in eigen tuin. 

#natuurinjetuin

Delte Energie als groene partner

Met wind, water en zon wordt niet alleen het Zeeuwse landschap gevormd, ook de groene stroom van DELTA wordt hiermee opgewekt. DELTA Energie helpt daarom graag mee om samen met de Zeeuwse Natuur te laten zien hoe uniek én belangrijk de natuur in Zeeland is.

Eén van van de projecten die door DELTA Energie wordt ondersteund is de Natuurwerkdag. Lees hier meer over de overige projecten en de samenwerking.

Sponsors Natuurwerkdag

Delta Energie logo Nationale postcode loterij logo-NWD-kleur Landschappen NL