Maatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de landelijke overheid een aantal maatregelen genomen die verspreiding van het virus tegen moeten gaan. Zo heeft de overheid onder andere opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken en grote groepen te vermijden.

Als organisatie die veel werkt met groepen vrijwilligers, vinden wij het onze verantwoordelijkheid om onze vrijwilligers te beschermen. Wij hebben daarom besloten onze uitvoerende werkzaamheden door vrijwilligersgroepen tijdelijk te stoppen. Deze stop gaat direct in en duurt in ieder geval tot 1 juni. Zelfstandige vrijwilligersgroepen adviseren wij de activiteiten ook stop te zetten. Daarnaast worden excursies en evenementen tot en met april afgelast.

 

Snoeien

Denken in mogelijkheden

Gelukkig komt ons werk niet volledig stil te liggen. Zo blijven individuele acties van vrijwilligers bestaan. Ook worden de coördinatoren van de vrijwilligersgroepen individueel ingezet om werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast proberen de medewerkers om op een creatieve manier klussen voort te zetten.

gereedschap

Het is niet anders

Wij vinden het vervelend als wij de gemaakte afspraken rondom de levering van werk niet na kunnen komen. Wij hopen dat u begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel.

Opdrachten plannen wij, in onderling overleg, anders of opnieuw in. Afhankelijk van de ontwikkelingen wordt er rond 1 juni gekeken hoe we dan verder gaan. Zodra de maatregelen omtrent het virus voldoende zijn afgezwakt, dan wel ingetrokken staan wij graag weer voor u klaar!

insect