Excursie voedselbossen

Bent u geïnteresseerd in voedselbossen, dan bent  van harte welkom om op 25 maart op excursie naar 2 voedselbossen te gaan.

Deelname is gratis, vervoer op eigen gelegenheid (één is binnen en één buiten Zeeland).

Programma

09.45u Verzamelen bij voedselbos Beheerlyckheid, bij Brouwershaven

10-12u rondleiding, gevolgd door vragen/ discussie/ verdieping onder het genot van een drankje

12-14u verplaatsing naar voedselbos Vlaardingen en lunch op eigen gelegenheid

14-16u rondleiding met ruimte voor vragen en (tegen betaling €15 p.p.) plukken/proeven

Praktisch

Voedselbos Beheerlyckheid, Hoogenboomsweg 11, bij Brijdorpe, tussen Brouwershaven en Scharendijke. Er is beperkt ruimte om te parkeren langs de weg. Gratis parkeren in Brouwershaven (bv bij de NIeuwe Jachthaven) en samen naar het voedselbos rijden is handig.

Voedselbos Vlaardingen, van Boendaleweg 1, Vlaardingen. Parkeren bij het Geuzencollege (Geuzenplein 1) en bij de buitenplaats (van Boendaleweg 100), beide op 5 min loopafstand.

Beide locaties zijn lastig met OV te bereiken. Wij verzoeken deelnemers waar mogelijk te carpoolen. Heeft u ruimte voor een passagier, geef dit dan aan bij de inschrijving.

Contact

Aanmelden kan door uw naam (en of u ruimte heeft voor een passagier en van waar u vertrekt) te mailen naar sam.janse@landschapsbeheerzeeland.nl

Voor vragen kunt u bellen met Sam Janse 06 5761 3096.

Initiatiefnemers gezocht

Wilt u een voedselbosje aanleggen op uw perceel? Wij kunnen u wellicht hierbij ondersteunen, zeker als u agrariër bent. Meer informatie vindt u elders op onze sitehttps://landschapsbeheerzeeland.nl/werkzaamheden/zeeuwse-voedselbossen

voedselbos bijeenkomst