Via de landelijke Natuurwerkdag kwam Frans Nijhoff in aanraking met het vrijwilligerswerk bij SLZ. Inmiddels is hij al heel wat jaar met veel plezier vrijwilliger. 

Ik ben Frans Nijhoff en ik woon in Arnemuiden. Ik werk graag als vrijwilliger in het landschapsbeheer in Zeeland. Als vrijwilliger bij SLZ kom ik op bijzondere plekken. Bijvoorbeeld in natuurgebieden waar je normaal gesproken niet mag komen. Door dit werk te doen kun je echt je steentje bijdragen voor natuur en landschap in je eigen omgeving en ik heb er ook veel plezier in om in een groep te werken.

Mijn drijfveren om dit te doen zijn gezond blijven, oud worden en lekker bezig zijn! En naast een zinvolle tijdsbesteding is vrijwilligerswerk ook gewoon leuk om te doen. Als vrijwilliger leer je nieuwe dingen en ontmoet je allerlei nieuwe mensen.

Er is een leuk filmpje gemaakt, waarin ik vertel over mijn vrijwilligerswerk bij SLZ. Je kunt dit bekijken op Youtube: Klik hier om het te bekijken.

Frans Nijhoff 2

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Zeeuwse cultuurlandschap. Wil je zelf ook vrijwilliger worden bij SLZ? Kijk op www.natuurwerkzeeland.nl voor vacatures of neem contact met ons op.