Aanmelden als vrijwilliger

Zou je het leuk vinden om ook eens vrijwilligerswerk in het natuur- en landschapsbeheer te verrichten?

Iedereen die tijd beschikbaar heeft en met een positieve houding en enthousiast mee wil en kan werken in een groep mensen, is van harte welkom. Kennis van zaken is niet direct nodig, die komt al werkend vanzelf wel. Ook kan je individueel aan de slag.

Speciale lichaamskracht is niet vereist, iedereen zet zich in naar eigen kunnen. Zo nodig krijg je begeleiding, gereedschap (te leen) en bieden we regelmatig cursussen aan om o.a. veilige werkomstandigheden te bevorderen.

Vul je gegevens hiernaast in en klik op 'indienen'. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Wat kan je verwachten?

Mooi weer, vuile handen en soms een nat pak. Gezelligheid, contacten binnen en buiten de groep en een portie gezondheid. Daarnaast een aardige kennis van je Zeeuwse landschap en je komt op mooie plekjes op erven en in natuurterreinen.

Na je aanmelding wordt je uitgenodigd voor een gesprek om alles goed door te spreken zodat je precies weet wat er wel en niet van je verwacht wordt en uiteraard kun je zelf ook aangeven hoe je het zelf graag ziet.

Vrijwilligerswerk