Landschapsbeheer Zeeland

Stage of afstuderen

Bij Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ) kun je stage lopen of afstuderen. Afhankelijk van je opleiding en wensen kun je zowel in de "buitendienst" als op kantoor je stageperiode afronden. 

Stage

Stage

Afhankelijk van je opleiding (en je wensen) hebben wij mogelijkheden om zowel met de "buitenploeg" mee te gaan of op kantoor een opdracht te verrichten.

  • Buitenploeg
    De SLZ-buitenpoeg gaat elke werkdag van de week op pad om in de gehele provincie allerlei verschillende werkzaamheden te verrichten. Er is een 'algemene ploeg' en er zijn 'gespecialiseerde groepen'.
  • Kantoorstage
    Op de meeste MBO-opleidingen is vanaf het derde jaar een kantoorstage een vereiste. Afhankelijk van de eisen van je opleiding en je eigen wensen kunnen wij vaak een kantoorstage aanbieden. Bel echter even voor een afspraak om te kijken of we op dit moment ruimte en capaciteit hebben om je te begeleiden. Ook voor HBO studenten hebben wij regelmatig ruimte.
Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage

Wij bieden meerdere keren per jaar een plaats aan leerlingen die een maatschappelijke stage bij ons willen lopen. Dit kan op verschillende locaties door onze gehele provincie.

Informatie over het soort werk en mogelijkheden kun je op deze website vinden onder het kopje 'Informatie voor'.

Afstuderen

Afstuderen

Aan het einde van je opleiding zul je vaak een afstudeerproject/ afstudeer-opdracht moeten doen. Vaak krijg je vanuit je opleiding een opdracht mee of moet je iets specifiek onderzoeken.
Bij Stichting Landschapsbeheer Zeeland is het mogelijk om af te studeren. Wel is het verstandig om dit vroegtijdig te melden. Tevens moet de opdracht of het onderzoek ook relevant voor ons zijn.

Contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren bij Stichting Landschapsbeheer Zeeland (SLZ)? Bel gerust, klik hier om naar het contact formulier te gaan.