Landschapsbeheer Zeeland

3 juli 2017
 

Wandelen in Zeeland

Wandelen in Zeeland

De Kop van Schouwen, Neeltje Jans en de Spaanse linies bij Hulst. Een kleine opsomming van prachtige wandelplekken in Zeeland die aan bod komen in het nieuwe tv-programma Op stap in Zeeland. Niet alleen voor de fanatieke wandelaar maar ook voor de iedereen die zomaar even een ommetje wil maken of voor het gezin dat op zoek wil naar verhalen en avontuur.
 

In iedere aflevering staat een wandelgebied centraal. Na de uitzending zijn de besproken wandelroutes via onze website te downloaden. In de eerste aflevering op 6 juli wordt de kijker meegenomen naar Burgh, het dorp dat is gesticht in de tijd van de Noormannen. Via de Boswachterij komen we uit bij de vuurtoren. Dezelfde vuurtoren die op het briefje van 250 gulden stond.

Op Stap in Zeeland is gemaakt in samenwerking met Provincie Zeeland, Stichting Wandelnetwerk, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en VVV Zeeland en loopt van donderdag 6 juli tot en met donderdag 17 september en wordt na het nieuwsprogramma Zeeland Nu uitgezonden. Op zondag wordt de uitzending herhaald.
De uitzendingen van Omroep Zeeland zijn ook te volgen via www.omroepzeeland.nl.
Kijk hier om direct naar de website van het programma te gaan.
Wil je meer te weten komen over het wandelen over boerenland in Zeeland, kijk dan hier en je gaat naar onze wandelpagina.

Projecten