Landschapsbeheer Zeeland

14 december 2016
 

Afscheid directeur landschapsbeheer Zeeland

Afscheid directeur landschapsbeheer Zeeland

Verrassings-afscheidsfeest voor Foort Minnaard

Hoewel directeur Foort Minnaard officieel pas per 1 maart 2017 gaat genieten van zijn (pré)pensioen hebben bestuur en medewerkers van SLZ, directeur Foort Minnaard verrast met een afscheidsbijeenkomst op dinsdag 13 december jl.

Het was een enorme verrassing voor hem die dinsdagochtend. Onder de smoes van ‘een afspraak buiten de deur’, werd hij bij de Hollandse Hoeve gebracht waar medewerkers, bestuur en vrijwilligers van SLZ hem ontvingen. Foort mocht zijn eigen lindenboom planten als herinnering aan de ruim 33 jaar die hij aan het roer gestaan heeft van SLZ. ’s Middags was er een gezellig samenzijn met bestuur en medewerkers en aan het eind van de middag was er een officiële receptie waarbij velen hem de hand kwamen schudden.

Foort heeft vanaf de oprichting van de stichting in 1982 het directeurschap voor zijn rekening heeft genomen. Hij heeft de groeiperiode van de organisatie meegemaakt waarbij SLZ steeds deskundiger werd en een solide basis heeft ontwikkeld om mee te kunnen buigen met de fluctuerende maatschappij en financiële onzekerheden. Met de juiste combinatie van bestuur, directeur, medewerkers en vrijwilligers heeft SLZ een maatschappelijk positie verworven met groot draagvlak voor haar werk in het landschapsbeheer in Zeeland.

Projecten