Landschapsbeheer Zeeland

Onderhoud en herstel van kleine cultuurhistorische elementen

Hoe metsel ik een vervallen regenput op, wat is het recept voor nieuwe voegen, waarmee moet ik het hout van mijn schuur behandelen, hoe maak ik een nieuwe mendeur.

Antwoord hierop vind je in de gids 'De kleine historische elementen in Zeeland'. 'Een gids voor instandhouding en herstel' . Door middel van talrijke foto's en tekeningen biedt deze gids handvatten, technische tips en zet vele adviezen bij elkaar.

Gids met 25 thema's

Gids met 25 thema's

De gids is bruikbaar voor ieder die actief aan de slag wil gaan met cultuurhistorische elementen in het eigentijdse streekeigen landschap. Er zijn 25 thema's opgenomen en de bladen zijn apart en op de werkvloer te gebruiken en gebundeld in een handzame map. Het is ook een bron aan informatie voor ieder die gewoon belangstelling heeft voor kleine cultuurhistorische elementen.

De complete gids, met alle 25 thema's kunt u bestellen in onze webwinkel (€ 25,- excl. verzendkosten). Klik hier om naar de webwinkel te gaan.

Losse Themabladen

De 25 themabladen, u ziet er bovenaan deze pagina een aantal rouleren, zijn apart te gebruiken. U kunt deze losse bladen hier downloaden (ongeveer 1,5 MB per stuk).

De originele bladen zijn gedrukt op stevig papier waarover een coating zit zodat ze niet snel kapot gaan of vuil worden. Wilt u liever een origineel exemplaar dan kunt u die bij ons apart bestellen tegen € 1,- per stuk. Stuur een e-mail naar info@slz.landschapsbeheer.nl onder vermelding van welk themablad(en) u wilt ontvangen.

De thema's zijn:

Projecten