Landschapsbeheer Zeeland

 

Natuurwerkdag

Natuurwerkdag

Op zaterdag 4 november 2017 is het landelijke Natuurwerkdag. Op deze dag krijgt iedereen de kans mee te helpen in het natuur- en landschapsbeheer bij hem of haar in de buurt. Natuurlijk ook in Zeeland! Zo is er in iedere regio van Zeeland 1 of meerdere locaties waar jong en oud terecht kan om mee te helpen. 

Ook in jouw omgeving vinden er activiteiten plaats, waar vele locale verenigingen, stichtingen, organisaties en gemeenten aan meedoen.

Meer info: www.natuurwerkdag.nl

Komende agendapunten
  praktijkles Wilgen knotten praktijkles Wilgen knotten 23 oktober 2017 Wilgen knotten is niet zo heel moeilijk. Echter zit er toch wel een techniek achter om de boom vakkundig kaal te zetten. We beginnen met een stukje theorie waarna we, onder ... praktijkles Wilgen knotten   Zeeuwse Erftrofee - uitreiking Zeeuwse Erftrofee - uitreiking 18 november 2017 De Erftrofee is ontwikkeld in samenwerking tussen Stichting Landschapsbeheer Zeeland(SLZ), de Zuidelijke land- en tuinbouworganisatie(ZLTO) en de Boerderijenstichting Zeeland ... Zeeuwse Erftrofee - uitreiking

Datum
Zaterdag 04 november 2017

Locatie
Op 30 locaties in Zeeland! Bekijk t.z.t.de dichtstbijzijnde locatie op www.natuurwerkdag.nl