Landschapsbeheer Zeeland

 

Natuurwerkdag

Natuurwerkdag

Op zaterdag 4 november 2017 is het landelijke Natuurwerkdag. Op deze dag krijgt iedereen de kans mee te helpen in het natuur- en landschapsbeheer bij hem of haar in de buurt. Natuurlijk ook in Zeeland! Zo is er in iedere regio van Zeeland 1 of meerdere locaties waar jong en oud terecht kan om mee te helpen. 

Ook in jouw omgeving vinden er activiteiten plaats, waar vele locale verenigingen, stichtingen, organisaties en gemeenten aan meedoen.

Meer info: www.natuurwerkdag.nl

Komende agendapunten
  Opening Informatieborden Gekrompen en Verdronken dorpen op Schouwen-Duiveland Opening Informatieborden Gekrompen en Verdronken dorpen op Schouwen-Duiveland 5 juli 2017 Verspreid over Schouwen Duiveland staan doorzichtige informatieborden met daarop de contouren van het voormalige dorp gesitueerd in de onbebouwde polder. Van een dorp is echter ... Opening Informatieborden Gekrompen en Verdronken dorpen op Schouwen-Duiveland   Feestelijke oplevering oude begraafplaats, grafkelder en parkje in Koudekerke Feestelijke oplevering oude begraafplaats, grafkelder en parkje in Koudekerke 5 juli 2017 Op woensdag 5 juli aanstaande wordt in Koudekerke de oude begraafplaats, de grafkelder en het parkje officieel opgeleverd. Deze bijeenkomst is voor genodigden, die inmiddels ... Feestelijke oplevering oude begraafplaats, grafkelder en parkje in Koudekerke

Datum
Zaterdag 04 november 2017

Locatie
Op 30 locaties in Zeeland! Bekijk t.z.t.de dichtstbijzijnde locatie op www.natuurwerkdag.nl