Landschapsbeheer Zeeland

 

Hoogstamfruit laten persen tot sap

Hoogstamfruit laten persen tot sap

De Mobiele Fruitpers komt weer op deze locatie zodat u uw eigen appels en peren kunt laten persen tot een eigen heerlijk natuurlijk sap. Op deze dag zijn geen (aanvullende) activiteiten.

Andere mogelijkheden tot persen van fruit

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen persen op genoemde data in onze agenda of de fruitpers dag zit vol dan kunt u misschien terecht op één van de andere locaties van de andere mobiele en vaste fruitpersen.

* Mobipers  Zoelen, vaste pers in Nederland
* Fruitperserij Lierman  Knokke-Heist, vaste pers België
* Persmobiel Kempenland  Omgeving Antwerpen, mobiele pers België
* Houtlandse tuinsappen pers  Omgeving Moerbrugge, vaste- en mobiele pers België
* De Mobiele Fruitpers  Omgeving Zevergem, vast- en mobiele pers België
Komende agendapunten
  praktijkles Wilgen knotten praktijkles Wilgen knotten 23 oktober 2017 Wilgen knotten is niet zo heel moeilijk. Echter zit er toch wel een techniek achter om de boom vakkundig kaal te zetten. We beginnen met een stukje theorie waarna we, onder ... praktijkles Wilgen knotten   Natuurwerkdag Natuurwerkdag 4 november 2017 Op zaterdag 4 november 2017 is het landelijke Natuurwerkdag. Op deze dag krijgt iedereen de kans mee te helpen in het natuur- en landschapsbeheer bij hem of haar in de buurt. ... Natuurwerkdag

Datum
Donderdag 14 september 2017

Locatie
Vrouwenpolder Walcheren

Aanmelden voor het persen van hoogstamfruit op donderdag  14 september alleen via de mobiele Fruitpers Zevergem. Zij verzorgen het persen van het fruit en zonder aanmelding kan er niet worden geperst.