Landschapsbeheer Zeeland

 

Erfgoeddag in het Landschap Zeeland 2017

Erfgoeddag in het Landschap Zeeland 2017

30 september 2017 is het Erfgoeddag in het Landschap. Op deze dag staan veel activiteiten op het programma op verschillende locaties in heel Zeeland. Hierbij staan beleving van erfgoed, landschap en natuur centraal. Dit jaar kent de Erfgoeddag een andere opzet. In elke regio van Zeeland is wat te doen. Alle activiteiten zullen vrij toegankelijk zijn, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Programma

Vooralsnog is het programma nog niet rond. Om u toch enthousiast te maken geven we alvast enkele ideeën die bij ons leven. Zo zullen we o.a. Hoogstamfruit persen met de mobiele fruitpers, excursie patrijs, excursie langs verborgen buitenplaatsen, workshop werken met de zeis én hoogstamfruit, enz. Ongetwijfeld zullen onze collega’s van het SCEZ en Het Zeeuwse Landschap nog veel meer interessante onderwerpen aan bieden. Het uiteindelijke programma van de Erfgoeddag in het Landschap zal rond de zomer van 2017 rond zijn.
 

Organisatie

Organisatie

De Erfgoeddag in het Landschap wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) , Stichting Landschapsbeheer Zeeland en stichting Het Zeeuwse Landschap(HZL). De organisaties willen met de Erfgoeddag de samenhang tussen landschap, natuur en cultureel erfgoed in beeld brengen en laten ervaren door het publiek.
 

Komende agendapunten
  Opening Informatieborden Gekrompen en Verdronken dorpen op Schouwen-Duiveland Opening Informatieborden Gekrompen en Verdronken dorpen op Schouwen-Duiveland 5 juli 2017 Verspreid over Schouwen Duiveland staan doorzichtige informatieborden met daarop de contouren van het voormalige dorp gesitueerd in de onbebouwde polder. Van een dorp is echter ... Opening Informatieborden Gekrompen en Verdronken dorpen op Schouwen-Duiveland   Feestelijke oplevering oude begraafplaats, grafkelder en parkje in Koudekerke Feestelijke oplevering oude begraafplaats, grafkelder en parkje in Koudekerke 5 juli 2017 Op woensdag 5 juli aanstaande wordt in Koudekerke de oude begraafplaats, de grafkelder en het parkje officieel opgeleverd. Deze bijeenkomst is voor genodigden, die inmiddels ... Feestelijke oplevering oude begraafplaats, grafkelder en parkje in Koudekerke

Datum
Zaterdag 30 september 2017

Locatie
Heel Zeeland

Meer informatie over deze dag kunt u op de gezamelijke website.